UNIK ANNONCERING MED DIN EGEN VIDEO

Hvad er et CompanySpot?

 

Et CompanySpot er en unik film på ca. 30 sekunders varighed med professionel musik og speak, som fortæller om din virksomhed eller et af dine produkter.

Undersøgelser viser at 16% husker tekst, 56% husker billeder og hele 76% husker video. Et CompanySpot er altså din mulighed for at brande dig selv eller dine produkter for din målgruppe, så de vil huske dig.

Du kan vælge at bruge dit CompanySpot på din hjemmeside, på de sociale medier, i din butik/forretning og selvfølgelig på Youtube. Vi hjælper dig med opsætning og upload af filmen til YouTube, og ønsker du at annoncere med din film, er der utroligt meget at hente, da annoncering på YouTube er billigt.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om et CompanySpot.

Beskrivelse

Du behøver ikke at være nervøs, for Visibilis hjælper dig med det hele. Det eneste du skal levere er billede- og logo materiale. Visibilis klarer resten.

Ud fra en samtale sammensætter jeg filmens manuskript, som jeg sender til dig for godkendelse. Når du har godkendt manuskriptet, fremsender jeg det til min professionelle speaker.

Herefter går min Motion Graphic designer i gang med at producere din unikke film, ud fra de ønsker vi har aftalt.

Når filmen står klar og du har godkendt den, så hjælper jeg dig med at sætte den op på din egen YouTube kanal. Har du ikke sådan en kanal, opretter jeg den til dig. Ønsker du at annoncere på YouTube med din film, sætter jeg også det op for dig. Du skal ikke tænke på noget, da alt bliver klaret for dig.

Du kan ud over YouTube vælge at bruge dit CompanySpot på din hjemmeside, på de sociale medier eller/og i din butik/forretning. Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge din film, da du har alle rettigheder over film, speak og musik.

Se eksempler på CompanySpots her

Husk lyd

 Badehætte.dk

Dyrelageret

 Nirbana Soul Ure

 Nirbana Soul

Kontakt mig i dag, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan du kan udnytte de mange muligheder der er med din egen unikke video. Ring til mig direkte på: 69 96 21 01 eller send en mail til: info@visibilis.dk

Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen her til højre.

Send en besked

Ved og kontakte os accepterer du Visibilis persondatapolitik. Vi opbevarer e-mail i op til 2 år. Du kan altid anmode om, at få slettet korrespondancen.

Kontakt os

VISIBILIS
Håndværkerbyen 15
2670 Greve

Telefon: +45 69 96 21 00
Email: info@visibilis.dk