Referencer

Udtalelser fra nogle kunder

Jeg har siden 2011 arbejdet med både mindre og mellemstore virksomheder indenfor alle slags brancher. I mit arbejde letter jeg arbejdsbyrden for mine kunder og bringer billig ekspertviden til bordet. Jeg lever af glade og tilfredse kunder, og du kan herunder se nogle udtalelser fra både nuværende og tidligere kunder.

Hos mig er du ikke blot endnu en i bunken af kunder. Jeg arbejder tæt sammen med dig, så vi kan sikre dig succes med Google Ads.

Neopost Danmark

Fleksibel. Effektiv. Nærværende. Billig. Derfor!

Jeg har valgt at bruge Morten / Visibilis til at holde vores Google Ads effektive og relevante. Vi taler sammen hver 2. uge, hvor sparringen udmønter sig i de næste forbedringer af vores Google Ads og landing pages. Hvis altså Morten ikke allerede har lavet det på forhånd, hvilket ofte er tilfældet :o).

I min funktion som ”Marketing-alt-muligt” vil jeg gerne omringe mig med små specialistvirksomheder med kompetencerne og fleksibiliteten i orden. Så kan jeg nemlig altid komme hurtigt videre – både når lokummet brænder og når lokummet skal forbedres. Og vigtigst: Den smule penge dette koster, tjener sig hurtigt hjem i sparet arbejdstid og flere Google leads.

Morten har oven i købet gratis hjulpet til, når jeg har ledt efter specialister indenfor andre discipliner.

Derfor! Den bedste anbefaling herfra. Vi arbejder fortsat sammen!”

Kim Bak Nielsen – Marketing Specialist / Lead Generator Neopost Danmark

Neopost Logo

Badehætte.dk

Igennem de sidste knap to år har Badehætte.dk haft et rigtig godt samarbejde kørende med Morten fra Visibilis.
Personligt havde jeg den indstilling tilbage i tiden, at jeg ville gøre alting selv, når det drejede sig om noget med webshoppen, som jeg mente, at jeg selv kunne varetage. Dog valgte jeg alligevel den gang at tage kontakt til Visibilis, for at se om de kunne udrette noget, m.h.t. det der dengang hed AdWords og som jeg ikke selv havde formået at udrette. Dette var helt klart den korrekte beslutning, for Morten har fået mig til at indse, at der bare er nogle derude, som har nogle kernekompetencer, som man ikke selv kan tilegne sig, medmindre man ofre det meste af sin tid på netop dette. Så min tidligere tankegang med at gøre alting selv, har Morten været en yderst medvirkende faktor til at få gjort til skamme. Siden Morten har langt sine kræfter i Badehætte.dk’s Google Ads, er omsætningen steget kraftigt og har man nogle ting, som man ønsker svar på eller kigget på, er Morten meget hurtigt til at svare eller lave det ønskede. Så Visibilis skal helt klart have de varmeste anbefalinger herfra”

Thomas Hedegaard – ejer Sportsstuff.dk/Badehaette.dk

AB Låseservice

“Jeg har i mange år samarbejdet med Visibilis om at få mine AdWords kampagner til at blive 100 % optimeret. Jeg har som ønsket altid ligget i toppen på plads 1 eller 2 og Morten foretager ofte en gennemgang af kontoen, hvor der bliver ryddet op, så vi kun bruger penge på relevante søgeord
Her hos AB Låseservice er vi glade for et super godt samarbejde”

Jakob Iskov – Ejer AB Låseservice

Trap Danmark

Morten Spang fra Visibilis hjælper Trap Danmark med at optimere og vedligeholde vores tilstedeværelse på Google Adwords og på Googles Displaynetværk. Morten bidrager med strategisk sparring, sørger for at de aftalte initiativer omsættes i praksis og holder løbende øje med vores budgivning og performance. Visibilis løfter opgaven til stor tilfredshed for Trap Danmark.

Peter Lyth – Kommunikationsansvarlig

Dinero

“Visibilis har hjulpet med at løfte Dineros tilstedeværelse på Google. Det har været en fornøjelse at arbejde med Visibilis, som har været god til at følge op på annonceaktiviteter, der har skabt betydelige forbedringer både i konverteringer og pris pr. konvertering. Jeg kan kun anbefale Visibilis til andre, der har behov for at få øget eksponering på den dominerende søgemaskine i Danmark.”

Jonas Dohlmann – Dinero Marketing Manager

Morten Deurell

“Med Morten som ansvarlig for min AdWords-konto har jeg følt mig i trygge hænder. Det har været meget udført personlig kontakt og alle aftaler er holdt hele vejen igennem.

Jeg havde kun brug for en smule konsulent-arbejde i en kort periode, men det har givet bedre overblik og et løft til mine kampagners effektivitet.”

Morten Deurell – Skuespiller og Tryllekunstner

OJ Golf

“Visibilis har været en stor hjælp for vores nystartede golfbutik ift. annoncering via Google AdWords. Morten har ydet en professionel service, som vi kun kan være tilfredse med. Vi har oplevet Visibilis som en virksomhed, der oprigtig engagerer sig i arbejdet, og der har under hele forløbet været en god dialog omkring status og mulige forbedringer.“

Stig – OJ Golf

FashionHero.dk

Jeg har haft et rigtig godt og længerevarende samarbejde med Morten fra Visibilis. Visibilis fik en vanskelig opgave ved os, som ingen andre har kunne løfte opgaven på, og det tog da også Morten lidt tid, inden han fik opgaven til at give et fornuftigt afkast. Men med løbende opfølgning og konstant justering, lykkedes det Morten at skabe en god og sund forretning for os. Så kan kun give min varmeste anbefaling til Visibilis – et seriøst firma, som ikke forlader opgaven, før den er 100% fuldført.

Mads Køhler – indehaver FashionHero.dk

Rumas.dk

Som kontormøbelproducent fra Aalborg bliver vi meget ofte kontaktet af diverse online marketing bureauer fra hele landet og derunder også Visibilis. Typisk takker vi nej allerede indenfor de første minutter. Med Visibilis var det dog anderledes. Lynhurtigt blev vores interesse fanget og vi overgav os.

Lige fra startfasen af vores samarbejde har Visibilis været fantastisk omhyggelige, professionelle og servicemindede. Altid med smil i stemmen og jordnære forklaringer. Visibilis tager sine kunder seriøst, overholder aftaler og leverer resultater. Er du heldig at blive kontaktet af Visibilis, kan vi kun anbefale at du lader dig overtale. De varmeste anbefalinger herfra.

Rikke Kragelund – Rumas.dk

Homegoal.dk

Visibilis har givet min forretning løftet fra at være en hobbyvirksomhed til at være en fuldtidsbeskæftigelse. Morten er rigtig dygtig og tager altid ens ønsker seriøst, kombineret med den store viden han utvivlsomt har fået efter mange år med AdWords. Uden Visibilis, ingen Homegoal – stort tak til Visibilis for en altid flot indsats og fantastisk dialog.

Simon Paulsen – indehaver Homegoal.dk

Familyrider.dk

“Skomager bliv ved din læst” er der et dansk ordsprog der siger. Det er i den grad blevet bekræftet af Visibilis. Allerede efter kort tids samarbejde har vi set målbare resultater og mersalg. Visibilis er en troværdig og meget seriøs samarbejdspartner, som nu er blevet en uundværlig del af hele vores setup og strategi. Nu bruger vi tiden på det vi er bedst til, og overlader det fulde ansvar vedrørende Adwords kampagner til Visibilis, så er vi sikker på fortsat succes. Jeg kan på det varmeste anbefale Visibilis til enhver som ønsker succes med deres online annoncering.”

Jon Christiansen – Familyrider.dk

Linolie 1-2-3

”Linolie 1-2-3, var den første malervarerbutik i Danmark der etablerede en egentlig webshop. Vi har arbejdet professionelt og intensivt med vores adwords siden vi etablerede internetbutikken. Vi var derfor meget spændt på at høre, hvad Morten fra Visibilis kunne stille op med vores, i forvejen, meget omfangsrige googleannoncering.
Efter et indledende uforpligtende møde, hvor vi bl.a. drøftede vores adwordsstrategi med Morten, valgte vi at afprøve samarbejdet med Visibilis. Med Mortens store engagement og kæmpe indsigt i google optimering, har vi hurtigt fået fokus på de vigtigste elementer i annonceringen. Morten arbejder intensivt med optimeringen og ringer løbende til mig, så vi kan evaluere og drøfte tilretninger og nye muligheder osv.Resultaterne er forbedret markant. Vi har fået en mere målrettet og relevant annoncering og flere salg. Alt sammen inden for samme budget. Alt i alt en lønsom investering…. som annoncering på Google skal være for en shop som vores ????
Jeg kan stærkt anbefale et samarbejde med Morten fra Visibilis.”

Brian Gram Johansen – linolie123.dk

IPcam-shop.dk

Da Visibilis kontaktede mig var jeg meget skeptisk, da jeg ikke er god til at indgå forretninger med ”telefonsælgere” men efter en god lang snak var jeg overbevist, ja faktisk så overbevist at jeg indgik en aftale med Visibilis. Denne aftale blev underskrevet og få dage efter gik vi i luften med helt nye annoncer på Google AdWords og jeg må sige Visibilis har fra dag et været meget professionelle hele vejen igennem, der er regelmæssig kontakt imellem Visibilis og IPcam-shop.dk. Annoncerne er nu så gode at vi ligger 1 eller 2 på Google på de søgeord vi gerne vil findes på og ikke nok med det, vores omsætningsfremgang på første hele måned efter lanceringen af de nye annoncer/ søgeord, er mere end 80%. Og en fremgang på mere end 100% mht. besøgende (og de rigtige besøgende – dem der søger vores produkter) Vi kan på det varmeste anbefale Visibilis som ”Google AdWords partner”.

Bo Christiansen – Ejer IPcam-shop.dk

Svanebutikken

Konstruktive samarbejde – Morten fra Visibilis er meget grundig i sit arbejde og det er tydeligt at tingene er velovervejede. Der er struktur i arbejdet og alle aftaler bliver overholdt. Jeg har været meget tilfreds med Mortens arbejde og engagement i vores samarbejde.

Hanne – Svanebutikken.dk

Andando

Andando har med Visibilis hjælp, fået optimeret vores AdWords annoncering. Morten har været yderst professionel omkring det tekniske og med den løbende information gennem forløbet, vil vi gerne anbefale Visibilis som Google AdWords Partner.

Michael Blankensteiner – Andando.dk

Granitplus

Efter vi har indgået samarbejde med Visibilis, er vi meget tilfredse med det professionelle arbejde. Alle aftaler bliver overholdt. Vi har oplevet en stor fremgang i besøg på vores hjemmeside og flere bestillinger. Hvis, man er tvivl om noget, er Morten altid god at kontakte for hjælp og vejledning. Der er også altid en god forklaring af AdWords Kampagners virkning og statistik. – Vi takker for den store hjælp!

Henrik Hansen – Granitplus.dk

Ørsnes Guld & Sølv

Visibilis er en meget professionel online-markedsføring virksomhed, som tager sine kunder seriøst og leverer resultater. Vi har følt os i gode hænder fra start af og kommunikationen har været personlig og engageret, hvad end sagen har drejet sig om. Vi kan, på baggrund af vores meget gode erfaring, kun anbefale Visibilis på det varmeste som din online annoncør.

Thomas Hvims – Ørsnes Guld & Sølv

Skal vi tage en uforpligtende snak?

3 GODE GRUNDE TIL ET SAMARBEJDE

Gratis Ads Gennemgang

Er du allerede i gang med din online markedsføring, og har en Google Ads konto, så tilbyder jeg dig en gratis og 100% uforpligtende gennemgang af din annoncering. Du har intet at tabe, så læs mere her. Jeg går meget op i åbenhed og ærlighed og jeg vil her komme med bud på, hvordan du kan få mere ud af din annoncering. Der går intet tabt for mig ved at hjælpe dig gratis med dette, men du kan få meget ud af det, da du med det samme kan tage dig af de lavt hængende frugter. Samtidig kan du også danne dig et overblik over, hvem jeg er og mit håb er selvfølgelig at det ender ud i et samarbejde, hvor jeg kan hjælpe dig til at få maksimalt ud af din annoncering. Med ærlighed kommer vi længst 🙂

Officiel Google PREMIER Partner

VISIBILIS er officiel PREMIER Google Partner, som er den højeste partner status, der kan opnås. Det er en status der kun kan opnås, ved at have taget Googles officielle eksamener og det er bevis på, at jeg arbejder professionelt og etisk korrekt. Det betyder også at jeg får løbende undervisning af Google og at jeg holdes up-to-date med nye tiltag og jeg er først med den nyeste viden. Det er din sikkerhed for, at du arbejder sammen med en troværdig samarbejdspartner og at du hele tiden er først med de nyeste tiltag. Det giver dig et forspring i forhold til dine konkurrenter.

Return On Investment

Via den rette annoncering, forbinder jeg din virksomhed med de rigtige kunder, med det formål, at generere overskud til din virksomhed. Kan din virksomhed tjene penge med Google Ads, så finder jeg ud af hvordan. Gennem en tæt dialog omkring din virksomhed og dine mål, sikrer jeg, at der altid er fokus på din bundlinje og jeg arbejder hårdt og koncentreret for at sikre dig en høj Return on Investment. Return on Investment også kaldet ROI er egentlig blot en fin forkortelse for at du tjener flere penge end du bruger. Så hver gang du bruger 1 krone på annoncering, så knokler jeg for, at du får minimum 2 kroner igen. Det er Return on Investment.

Kontakt mig uforpligtende herunder

Udfyld kontaktformularen herunder og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt

Dit navn*

Din e-mail*

Telefon*

Din besked

Ved og kontakte os accepterer du Visibilis persondatapolitik. Vi opbevarer e-mail i op til 2 år. Du kan altid anmode om, at få slettet korrespondancen.

INFORMATION

+45 69 96 21 00
info@visibilis.dk
CVR: 28009623

HER HAR JEG KONTOR

Håndværkerbyen 15
2670 Greve
Danmark