PERSONLIGT GOOGLE ADS KURSUS

Få mest muligt ud af dit budget til annoncering på Google

Lær at slå dine konkurrenter på Google, så du kan tjene penge på din Google Ads annoncering.

Den bedste måde at lære Ads på, er at få et personligt kursus, hvor vi arbejder med din annoncering og dine udfordringer. Dette kursus kan du få hos Visibilis.

Tilmeld

Praktisk information

Sted: VISIBILIS
Håndværkerbyen 15
2670 Greve

Varighed: Kl 10.00 – 15.00
Ekstra: 1 times telefonsupport efter kursus afslutning.

Pris:
 3.995,- ex. moms

Har du spørgsmål eller
skal I flere på kursus?

Ring på 69 96 21 00

Konkurrencen er hård, men der er gode nyheder

Konkurrencen på online annoncering har aldrig været større, og det kan være svært at følge med i de mange forskellige muligheder, som Google tilbyder. Er du også en af de mange virksomheder, som har svært ved at følge med udviklingen, og føler du Ads er spild af penge, så er du ikke alene. Du er blot én ud af mange virksomheder, som ikke har de nødvendige forudsætninger for at lave en succesfuld Ads annoncering.

Der er dog gode nyheder: et Personligt Ads kursus hos Visibilis kan hjælpe dig.

Med et Google Ads kursus for begyndere hos Visibilis, arbejder vi sammen om at få mest muligt ud af netop din annoncering.
Du er den eneste til stede, og vi tager derfor udgangspunkt i din viden og arbejder videre derfra.

Vi baserer kursusdagen ud fra dit niveau, men det kunne være nogle af disse ting vi arbejder med:

  • opsætning af en korrekt Ads konto
  • oprettelse af kampagner og annoncegrupper
  • formulering af annoncetekster der sælger
  • at finde de korrekte søgeord og du lærer, hvordan de bruges bedst
  • optimering af dine klikpriser, så du udnytter dit budget bedst muligt
  • at oprette og benytte annonceudvidelser korrekt
  • at finde rundt i Ads’ brugerflade
  • at måle dine kampagners succes
  • løbende optimering af din Ads annoncering

Tilmeld dig et personligt Ads kursus

Vi vil som nævnt arbejde på din Ads konto, så alt hvad du lærer er lige til at tage med hjem og arbejde videre med.
Du vil få værktøjer der gør, at du kan gå hjem med viden om, hvordan du fremadrettet skal arbejde med din AdWords annoncering.

tilmeld dig i dag, så du kan få det fulde udbytte af din Google Ads annoncering.

Ekstra: 1 times gratis telefonsupport efter kursus afslutning. Du er derfor ikke efterladt til dig selv efter kursets afslutning.

Tilmeld

Udtalelser fra tidligere kursus deltagere

Herunder kan du læse udtalelser fra nogle af de virksomheder, som tidligere har været på et personligt AdWords kursus hos Visibilis.

PLM Group

”Visibilis’ personlige AdWords-kursus er et virkelig godt valg, hvis man kender til de grundlæggende funktioner, men har brug for hjælp til at optimere annoncer og opsætning. Udgangspunktet er din egen AdWords-konto, og Morten forklarer grundigt, hvad de forskellige termer og opsætningsmuligheder betyder. Jeg har en meget bedre fornemmelse af AdWords nu, og er mere tryg ved at teste forskellige ting, fordi jeg ved hvilke parametre jeg kan skrue på. Siden kurset er konverteringerne fra vores annoncer femdoblet, så både tid og penge til kurset var tjent hjem på ganske få uger.”

Cecilie Davidsen
Marketing Specialist
https://plmgroup.dk/

BoozterMedia

“Jeg kan på det varmeste anbefale et AdWords kursus hos Visibilis.
Det er kompetent og pædagogisk undervisning, som man får rigtig meget ud af “

Michael Andreassen
www.booztermedia.com

Bøgeris Transportbånd A/S

“For at teste effekten af AdWords, og for at se om det var til at tilgå for ”almindelige” IT kyndige, uden dyr proffesionel administrering, blev jeg af min direktør sendt på kursus hos Visibilis. Morten Spang tog udgangspunkt i vores virksomhed under gennemgangen og opsætningen, og det viste sig at AdWords både er effektivt, men med hjælp fra Morten Spang – Visibilis også nemt at tilgå. Jeg kan varmt anbefale Visibilis AdWordskursus.” 

Danny Juel Mylting
www.boegeris.dk

USARejser

“Som nybegynder med AdWords, var der mange spørgsmål som pludselig dukkede op – Jeg havde brug for først og fremmest at vide, hvordan vores AdWords budgetter blev brugt. Derfor kontaktede jeg Morten fra Visibilis og aftalte et ”One2One” kursus. Med udgangspunkt i vores egen AdWords konto gennemgik vi AdWords fra A til Z. Dette har nu resulteret i, at jeg har en meget bedre mavefornemmelse samt forståelse for AdWords. Jeg forstår nu også de mange termer og områder man kan bevæge sig ind i og arbejde med. Jeg vil klart anbefale et “One2One” AdWords kursus hos Visibilis” 

Christian Walker Willumsen
www.usarejser.dk

Unihak

“Med opstart af en ny webshop, skulle vores forholdsvis lille virksomhed, finde ud af om vi selv kunne gøre noget for at skaffe trafik til vores shop. AdWords havde jeg læst vi ikke kunne undvære, og det har senere vist sig at være yderst effektivt.  Jeg kan varmt anbefale et AdWords kursus hos Visibilis og i særdeleshed roen og tiden jeg oplevet med en One2One med Morten Spang” 

Michael Koldbech Friis
Materielhuset A/S og www.unihak.se

Skal vi tage en snak?

3 GODE GRUNDE TIL ET SAMARBEJDE

Gratis Ads Gennemgang

Er du allerede i gang med din online markedsføring, og har en Google Ads konto, så tilbyder jeg dig en gratis og 100% uforpligtende gennemgang af din annoncering. Du har intet at tabe, så læs mere her. Jeg går meget op i åbenhed og ærlighed og jeg vil her komme med bud på, hvordan du kan få mere ud af din annoncering. Der går intet tabt for mig ved at hjælpe dig gratis med dette, men du kan få meget ud af det, da du med det samme kan tage dig af de lavt hængende frugter. Samtidig kan du også danne dig et overblik over, hvem jeg er og mit håb er selvfølgelig at det ender ud i et samarbejde, hvor jeg kan hjælpe dig til at få maksimalt ud af din annoncering. Med ærlighed kommer vi længst 🙂

Officiel Google PREMIER Partner

VISIBILIS er officiel PREMIER Google Partner, som er den højeste partner status, der kan opnås. Det er en status der kun kan opnås, ved at have taget Googles officielle eksamener og det er bevis på, at jeg arbejder professionelt og etisk korrekt. Det betyder også at jeg får løbende undervisning af Google og at jeg holdes up-to-date med nye tiltag og jeg er først med den nyeste viden. Det er din sikkerhed for, at du arbejder sammen med en troværdig samarbejdspartner og at du hele tiden er først med de nyeste tiltag. Det giver dig et forspring i forhold til dine konkurrenter.

Return On Investment

Via den rette annoncering, forbinder jeg din virksomhed med de rigtige kunder, med det formål, at generere overskud til din virksomhed. Kan din virksomhed tjene penge med Google Ads, så finder jeg ud af hvordan. Gennem en tæt dialog omkring din virksomhed og dine mål, sikrer jeg, at der altid er fokus på din bundlinje og jeg arbejder hårdt og koncentreret for at sikre dig en høj Return on Investment. Return on Investment også kaldet ROI er egentlig blot en fin forkortelse for at du tjener flere penge end du bruger. Så hver gang du bruger 1 krone på annoncering, så knokler jeg for, at du får minimum 2 kroner igen. Det er Return on Investment.

Kontakt mig uforpligtende herunder

Udfyld kontaktformularen herunder og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt

Dit navn*

Din e-mail*

Telefon*

Din besked

Ved og kontakte os accepterer du Visibilis persondatapolitik. Vi opbevarer e-mail i op til 2 år. Du kan altid anmode om, at få slettet korrespondancen.

INFORMATION

+45 69 96 21 00
info@visibilis.dk
CVR: 28009623

HER HAR JEG KONTOR

Håndværkerbyen 15
2670 Greve
Danmark