Om Morten Spang

Mit navn er Morten Spang. Jeg bor i Greve og har en dejlig lille familie med en skøn kone og 2 skønne piger.

Jeg har igennem mange år arbejdet med online markedsføring, og i 2011 startede jeg VISIBILIS med fuld fokus på at hjælpe virksomheder med deres Google Ads annoncering.

Jeg oplevede at alt for mange virksomheder ikke havde den nødvendige viden eller ressourcer til at få det fulde potentiale ud af deres Ads annoncering. Derfor valgte at slå mig op på en meget personlig tilgang til et samarbejde, hvor jeg for alvor kan dykke ned i hver enkelt kundes forretning. Min tilgang til arbejdet gør, at du får det største udbytte af din Google annoncering, fordi I får en personlig og professionel sparringspartner.

Jeg tager ikke flere kunder ind, end at hver enkelt kan få den tid der skal til for at opnå succes med deres online annoncering. Når du vælger et samarbejde med mig, så får du en ærlig og troværdig samarbejdspartner, som arbejder utrætteligt for dig og din succes.
Du får ikke et stort bureau, med masser af ansatte og langt til beslutningstageren. Hos VISIBILIS er der kun mig, så du er direkte i kontakt med personen, der arbejder med din annoncering. Hos Visibilis ser du resultater ud fra de samtaler vi har og den lærdom jeg får, omkring din virksomhed.
Jeg har her skrevet lidt om, hvordan jeg arbejder struktureret med Google Ads

Jeg har nu, igennem mange år med VISIBILIS, hjulpet utrolig mange forskellige virksomheder med at få succes med deres Ads annoncering, og jeg håber at du kan blive den næste.

Hvis du har nogle spørgsmål, ønsker du at hilse på manden bag eller ønsker du en Gratis og 100% uforpligtende gennemgang af din Ads annoncering, så ring straks til mig på:
69 96 21 00 eller udfyld kontaktformularen nederst på denne side.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og jeg håber at vi sammen skal skabe den næste succeshistorie.

Morten Spang
Stifter/Ejer
Direkte: 69 96 21 01
E-Mail:  ms@visibilis.dk

Skal vi tage en uforpligtende snak?

3 GODE GRUNDE TIL ET SAMARBEJDE

Gratis Ads Gennemgang

Er du allerede i gang med din online markedsføring, og har en Google Ads konto, så tilbyder jeg dig en gratis og 100% uforpligtende gennemgang af din annoncering. Du har intet at tabe, så læs mere her. Jeg går meget op i åbenhed og ærlighed og jeg vil her komme med bud på, hvordan du kan få mere ud af din annoncering. Der går intet tabt for mig ved at hjælpe dig gratis med dette, men du kan få meget ud af det, da du med det samme kan tage dig af de lavt hængende frugter. Samtidig kan du også danne dig et overblik over, hvem jeg er og mit håb er selvfølgelig at det ender ud i et samarbejde, hvor jeg kan hjælpe dig til at få maksimalt ud af din annoncering. Med ærlighed kommer vi længst 🙂

Officiel Google PREMIER Partner

VISIBILIS er officiel PREMIER Google Partner, som er den højeste partner status, der kan opnås. Det er en status der kun kan opnås, ved at have taget Googles officielle eksamener og det er bevis på, at jeg arbejder professionelt og etisk korrekt. Det betyder også at jeg får løbende undervisning af Google og at jeg holdes up-to-date med nye tiltag og jeg er først med den nyeste viden. Det er din sikkerhed for, at du arbejder sammen med en troværdig samarbejdspartner og at du hele tiden er først med de nyeste tiltag. Det giver dig et forspring i forhold til dine konkurrenter.

Return On Investment

Via den rette annoncering, forbinder jeg din virksomhed med de rigtige kunder, med det formål, at generere overskud til din virksomhed. Kan din virksomhed tjene penge med Google Ads, så finder jeg ud af hvordan. Gennem en tæt dialog omkring din virksomhed og dine mål, sikrer jeg, at der altid er fokus på din bundlinje og jeg arbejder hårdt og koncentreret for at sikre dig en høj Return on Investment. Return on Investment også kaldet ROI er egentlig blot en fin forkortelse for at du tjener flere penge end du bruger. Så hver gang du bruger 1 krone på annoncering, så knokler jeg for, at du får minimum 2 kroner igen. Det er Return on Investment.

Kontakt mig uforpligtende herunder

Udfyld kontaktformularen herunder og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt

Dit navn*

Din e-mail*

Telefon*

Din besked

Ved og kontakte os accepterer du Visibilis persondatapolitik. Vi opbevarer e-mail i op til 2 år. Du kan altid anmode om, at få slettet korrespondancen.

INFORMATION

+45 69 96 21 00
info@visibilis.dk
CVR: 28009623

HER HAR JEG KONTOR

Håndværkerbyen 15
2670 Greve
Danmark