FÅ STYR PÅ DIN GOOGLE ADS ANNONCERING
– EN GANG FOR ALLE

HVORFOR SKAL JEG SAMARBEJDE MED VISIBILIS?

VISIBILIS er drevet af en mand og derfor bliver du ikke blot endnu en kunde eller endnu et nummer, som du ofte oplever hos større bureauer. Du er hos mig sikret en ærlig og troværdig samarbejdspartner, som vil arbejde utrætteligt for at DU og kun DU, får succes med din Google Ads annoncering.

Mit mål er at DU skal tjene penge ved at annoncere på Google. Hos mig har jeg kun dit ve og vel for øje.
Google Ads skal være en investering, som tjener sig hjem mange gange.

Jeg har arbejdet med mindre virksomheder (fra 1 til 20 ansatte) siden 2010 og jeg stiftede VISIBILIS d. 01.11.2011. Jeg er Ads ekspert og du behøver ikke at være bange for at samarbejde med en mand. Alt mit arbejde udføres på din Ads Konto og alt, hvad jeg laver er DIN ejendom for evigt. Jeg har en sund forretning og du starter derfor ikke samarbejde op med en ny-starter.

Jeg ved, hvad jeg gør, jeg ved, hvad der skal til for at få succes og jeg håber at jeg kan hjælpe dig som den næste i rækken over glade virksomheder.

Som person går jeg meget op i ærlighed, åbenhed og respekt. Du vil altid få et ærligt svar fra mig, da jeg tror på at vi på den måde får et bedst muligt samarbejde. Jeg går op i en åben og ærlig dialog, hvor jeg altid vil hjælpe dig bedst muligt. Hos mig får du ikke nogen fine rapporter, som du ikke forstå og ikke får tid til at læse. Jeg ringer i stedet løbende til dig, så du hele tiden ved, hvad jeg har lavet på din annoncering, hvad jeg vil tage hånd om som det næste og hvad status er her og nu. Så kan du koncentrere dig om det, som du er god til og have ro i sindet, da du ved at der er taget godt hånd om din Ads annoncering. Og mangler du svar, har du noget ny annoncering som skal oprettes eller skulle du have andet på sinde, så er du altid velkommen til at ringe til mig eller sende mig en mail. Hvad end du foretrækker.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe direkte til mig på telefon: 69 96 21 01, sende mig en mail på: ms@visibilis.dk eller også kan du udfylde kontaktfomularen nederst på siden.

Når vi indgår et samarbejde, så gennemgår vi følgende punkter:

1. Målsætningsanalyse

Når vi har indgået en aftale, så starter samarbejdet med en samtale, hvor vi i samarbejde fastsætter målene for vores samarbejde. Uden mål, ved vi ikke, hvilken vej vi skal, så det er vigtigt at vi sammen fastsætter nogle mål. Vi opstiller også i denne samtale nogle del-mål, så vi har noget at arbejde efter, også på den korte bane. Jeg vil under denne målsætningssamtale stille dig nogle spørgsmål, som klæder mig bedst muligt på, således at jeg kan udarbejde den bedste Ads annoncering til dig.

2. Søgeordsanalyse

Når vi har fastlagt vores mål og jeg ved, hvad vi skal annoncere for, så foretager jeg som det næste en søgeordsanalyse. Det er vigtigt at arbejde med de rigtige søgeord og søgeudtryk, så jeg kan sørge for at den rigtige annoncering vises for den rigtige målgruppe. Det handler ikke om at få så mange klik som muligt, men om at ramme så præcist som muligt, så dem der besøger din hjemmeside ender som kunder. Det er dog ikke nok at finde de rette søgeord og så lade annonceringen passe sig selv. Der ligger et stort løbende arbejde i at optimere på både søgeord og klikpriser. Så jeg sørger hele tiden for løbende at arbejde på at du får de billigste klikpriser, så du kan tjene mest muligt på din Google Ads annoncering.

3. Skræddersyet Ads opsætning

Der er ikke 2 virksomheder som er ens og din virksomhed er også unik. Der findes derfor ingen skabelon, som passer til alle. Ud fra vores målsætningssamtale, har jeg tilegnet mig viden om dig og din virksomhed, så jeg vil nu oprette din annoncering, så den passer perfekt med med de målsætninger vi har sat op for vores samarbejde. Jeg laver en helt unik annoncering til dig, som passer perfekt med de aftaler vi har indgået. Jeg sætter alt op fra bunden med både søgeord, online kampagner og annoncegrupper og sørger for at alle de udvidelsesmuligheder der er bliver taget i brug.

Dette er et kæmpe stykke arbejde, men det er fundamentet for hele den fremtidige annoncering og derfor går jeg meget op i at dette bliver lavet korrekt og fyldestgørende. Det er som at bygge et hus. Uden et godt fundament, vil huset ikke bestå. Ads opsætningen er din fundamentet for din annoncering.

4. Løbende optimeringer

Med løbende optimeringer er der ekstremt meget at hente, og det er her at det bliver sjovt. Det er desværre også her, at du fleste virksomheder løber ind i udfordringer. Så her bliver min hjælp og ekspertise for alvor afgørende for resultaterne af din annoncering.

Jeg sørger for løbende at optimere din annoncering, så der hele tiden arbejdet på, at du får mest muligt ud af din budget til din Ads annoncering. Der kommer hele tiden data ind på, hvem der besøger din hjemmeside, hvilke søgeord de klikker på og hvordan din annoncering klarer sig.

Ud fra de data der kommer ind, sørger jeg hele tiden for at opdatere dine nuværende søgeord, tilrette klikpriser, finde nye potentielle søgeord, tilføje negative søgeord, og opdatere annoncetekster. Det er et løbende arbejde, som aldrig stopper og der er derfor, at det er godt at have hjælp til at få det gjort løbende og optimalt. Google sætter også pris på en annoncering som løbende bliver optimeret og tilrettet, da de så ved at annonceteksterne er up-to-date.

Der er utroligt mange ting forbundet med en god løbende optimering, og jeg forklare dem gerne nærmere, hvis det ønskes. (Husk at åbenhed, ærlighed og en god dialog er nøgleordene hos VISIBILIS) Ring til mig direkte på: 69 96 21 01 eller send mig en mail på ms@visibilis.dk med besked om at du ønsker at blive ringet op. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen i bunden af siden.

5. Løbende telefonisk kontakt

Jeg går meget op i at du ved, at du får fuld valuta for dine penge, når du samarbejder med mig. Jeg ringer derfor til dig ca. hver 2. til 3. uge, hvor jeg gennemgår de optimeringer jeg har foretaget på din Ads konto. Du har også altid mulighed for at ringe til mig, hvis du har nogle presserende ting, som der skal oprettes annoncering for, eller hvis du blot har nogle spørgsmål som trænger sig på.

Ved disse løbende samtaler, vil jeg også hele tiden få større og større indsigt i din forretning og det giver mig også med tiden mulighed for at komme med ideer til forbedringer af din annoncering, så vi hele tiden kan videreudvikle din annoncering, for at maksimere din profit.

Jeg går meget op i disse personlige samtaler, da det også sikrer mig, at du er helt med på, hvad det er jeg gør for dig og din forretning. Det er grundstenen i min forretning. At du føler dig tryg og i gode professionelle hænder.

 

EN VIGTIG FODNOTE: Jeg arbejder via en gæsteadgang på din Ads konto, så alt det arbejde jeg udfører er din ejendom til at beholde for evigt. Skulle vi derfor på et tidspunkt afbryde samarbejdet, så beholder du alt det arbejde jeg har foretaget mig i vores samarbejdsperiode. Du kan derfor med ro i sindet indgå et samarbejde med mig.

ADS ER EN GOD INVESTERING – MED DEN RETTE HJÆLP

Google Ads kan hurtigt blive uoverskueligt og du har måske også oplevet at du bruger for mange penge uden at få nok igen. Eller måske ved du ikke engang om det kan betale sig eller ej. Et samarbejde med mig er en god investering i din fremtidige indtjening, da vi får sikret at du en gang for alle for lavet en god, ordentlig og professionel annoncering, som i stedet for at være uoverskueligt og dyrt. bliver overskueligt og en investering, som giver et godt afkast.

Kontakt mig gratis og uforpligtende og lad os sammen tage en samtale om, hvordan jeg eventuelt kan hjælpe dig. Hvis du allerede har oprettet annoncering, så kan du også tage imod mit tilbud om en gratis og 100% uforpligtende AdWords gennemgang,  som du kan læse mere om her.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

3 GODE GRUNDE TIL ET SAMARBEJDE

Gratis Ads Gennemgang

Er du allerede i gang med din online markedsføring, og har en Google Ads konto, så tilbyder jeg dig en gratis og 100% uforpligtende gennemgang af din annoncering. Du har intet at tabe, så læs mere her. Jeg går meget op i åbenhed og ærlighed og jeg vil her komme med bud på, hvordan du kan få mere ud af din annoncering. Der går intet tabt for mig ved at hjælpe dig gratis med dette, men du kan få meget ud af det, da du med det samme kan tage dig af de lavt hængende frugter. Samtidig kan du også danne dig et overblik over, hvem jeg er og mit håb er selvfølgelig at det ender ud i et samarbejde, hvor jeg kan hjælpe dig til at få maksimalt ud af din annoncering. Med ærlighed kommer vi længst 🙂

Officiel Google PREMIER Partner

VISIBILIS er officiel PREMIER Google Partner, som er den højeste partner status, der kan opnås. Det er en status der kun kan opnås, ved at have taget Googles officielle eksamener og det er bevis på, at jeg arbejder professionelt og etisk korrekt. Det betyder også at jeg får løbende undervisning af Google og at jeg holdes up-to-date med nye tiltag og jeg er først med den nyeste viden. Det er din sikkerhed for, at du arbejder sammen med en troværdig samarbejdspartner og at du hele tiden er først med de nyeste tiltag. Det giver dig et forspring i forhold til dine konkurrenter.

Return On Investment

Via den rette annoncering, forbinder jeg din virksomhed med de rigtige kunder, med det formål, at generere overskud til din virksomhed. Kan din virksomhed tjene penge med Google Ads, så finder jeg ud af hvordan. Gennem en tæt dialog omkring din virksomhed og dine mål, sikrer jeg, at der altid er fokus på din bundlinje og jeg arbejder hårdt og koncentreret for at sikre dig en høj Return on Investment. Return on Investment også kaldet ROI er egentlig blot en fin forkortelse for at du tjener flere penge end du bruger. Så hver gang du bruger 1 krone på annoncering, så knokler jeg for, at du får minimum 2 kroner igen. Det er Return on Investment.

Kontakt mig uforpligtende herunder

Udfyld kontaktformularen herunder og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt

Dit navn*

Din e-mail*

Telefon*

Din besked

Ved og kontakte os accepterer du Visibilis persondatapolitik. Vi opbevarer e-mail i op til 2 år. Du kan altid anmode om, at få slettet korrespondancen.

INFORMATION

+45 69 96 21 00
info@visibilis.dk
CVR: 28009623

HER HAR JEG KONTOR

Håndværkerbyen 15
2670 Greve
Danmark